V: Katero različico lahko prenesem in uporabljam?
O: Na primer, kupili ste licenco na avgust 10, 2017. Z 2-letno brezplačno podporo za nadgradnjo lahko posodobite na različice, ki so izdane pred 9. avgustom 2019, tj. različice za 2-letno brezplačno podporo za posodobitve so potekle pred 9. avgustom 2019. To pomeni, da lahko uporabljate Office Tab Enterprise 14.00 in starejše različice.
Hi,
plačal sem ExtendOffice Tabs Enterprise License oktobra 2021 – različica 14.10 IN zelo sem zadovoljen z vašo programsko opremo. Zdaj preverjam vaše spletno mesto in ugotovim, da je na voljo novejša različica TABS, kar me je navdušilo SAMO zato, ker sem izvedel, da je brezplačna 2-letna nadgradnja potekla?!!?? ko je bil moj nakup šele pred skoraj točno enim letom!!
Ali sem še vedno upravičen do nadgradnje ali sem jo zamudil??
Priložil sem e-pošto, ki dokazuje moj nakup in mojo poizvedbo ... (iz očitnih razlogov sem svojo dejansko licenčno kodo zamenjal z lažno)
Potrpežljivo bom čakal na vaš odgovor...
Hvala, ker ste nas kontaktirali.
Prosimo, poskusite nas kontaktirati s svojimi podatki o naročilu preko sales@extendoffice. Com.
Prosimo, ne objavljajte svojega ključa tukaj.
Stran:
1
Za to objavo še ni odgovorov.
Prosimo, prijavite se, če želite objaviti odgovor
Če želite objaviti odgovor, se morate prijaviti. Prijavite se s pomočjo obrazca na desni ali registrirajte račun, če ste tukaj novi. Registrirajte se tukaj »
Zdaj ste prijavljeni s svojimi poverilnicami za Facebook