Preskoči na glavno vsebino

Kako shraniti spremembe sestankov, vendar ne pošiljati posodobitev v Outlooku?

Ustvarili ste na primer sestanek in ga že poslali udeležencem v Outlooku. Zdaj želite narediti nekaj sprememb na sestanku, vendar posodobitev ne boste poslali nobenim udeležencem ali idejam? Ta članek bo predstavil tri metode za rešitev te težave.


Shranite spremembe sestanka, vendar ne pošiljajte posodobitev s funkcijo Shrani

Pravzaprav lahko enostavno shranite spremembe sestankov, ne da bi jim poslali posodobitve Shrani funkcija v Outlooku.

1. Dvokliknite, da odprete sestanek in po potrebi spremenite spremembe.

2. kliknite Shrani Gumb  in Zapri Gumb  zaporedoma v orodni vrstici za hitri dostop. Oglejte si posnetek zaslona:

Zdaj so spremembe na sestanku shranjene, vendar ne poslane nobenemu udeležencu.

Opombe: Ta metoda deluje dobro, če spremenite samo zapisek sestanka. Če morate spremeniti podatke v glavi sestanka, na primer čas sestanka, lokacijo itd., Ta način ne more delovati.

Hitro poiščite in izbrišite podvojena e-poštna sporočila v Outlooku

Z Kutools za Outlook Podvojena e-poštna sporočila funkcijo, jih lahko hitro poiščete in izbrišete iz več poštnih map ali poiščete in izbrišete vse dvojnike izbranih z dvema klikoma v Outlooku.


oglas izbriši podvojena e-poštna sporočila kto 9.50

Shranite spremembe sestanka, vendar ne pošiljajte posodobitev s storitvijo Work offline

Tretji način vas bo vodil, da spremenite določeni sestanek pri delu brez povezave, tako da posodobitev sestanka sploh ne bo mogoče poslati.

1. Kliknite, da označite Delo brez povezave gumb na Pošlji / prejmi za prekinitev povezave z internetom.

V načinu brez povezave boste videli   v vrstici stanja. Oglejte si posnetek zaslona:

2. Dvokliknite sestanek, izvedite kakršne koli spremembe in kliknite Pošlji posodobitev gumb.

3. Premik na mail pogled, odprite pošiljanju mapo in nato izbrišite pošto s posodobitvami za sestanke. Oglejte si posnetek zaslona:

4. kliknite Delo brez povezave gumb na Pošlji / prejmi znova zavihek, da vklopite spletni način.

Zdaj so spremembe sestanka shranjene, e-pošta s posodobitvami sestanka pa ni poslana.


Povezani članki


Najboljša pisarniška orodja za produktivnost

Kutools za Outlook - Več kot 100 zmogljivih funkcij za nadgradnjo vašega Outlooka

📧 Avtomatizacija e-pošte: Odsoten (na voljo za POP in IMAP)  /  Načrtujte pošiljanje e-pošte  /  Samodejna CC/BCC po pravilih pri pošiljanju e-pošte  /  Samodejno naprej (napredna pravila)   /  Samodejno dodaj pozdrav   /  E-poštna sporočila več prejemnikov samodejno razdeli na posamezna sporočila ...

📨 Email upravljanje: Enostaven priklic e-pošte  /  Blokiraj prevarantska e-poštna sporočila glede na teme in druge  /  Izbriši podvojena e-poštna sporočila  /  napredno iskanje  /  Združite mape ...

📁 Priloge ProShrani paket  /  Batch Detach  /  Paketno stiskanje  /  Samodejno shranite   /  Samodejno loči  /  Samodejno stiskanje ...

🌟 Vmesnik Magic: 😊Več lepih in kul emojijev   /  Povečajte Outlookovo produktivnost s pogledi z zavihki  /  Minimizirajte Outlook, namesto da bi ga zaprli ...

???? Čudeži z enim klikom: Odgovori vsem z dohodnimi prilogami  /   E-poštna sporočila proti lažnemu predstavljanju  /  🕘Pokaži pošiljateljev časovni pas ...

👩🏼‍🤝‍👩🏻 Stiki in koledar: Paketno dodajanje stikov iz izbranih e-poštnih sporočil  /  Razdelite skupino stikov na posamezne skupine  /  Odstranite opomnike za rojstni dan ...

Over 100 Lastnosti Čakajte na svoje raziskovanje! Kliknite tukaj, če želite odkriti več.

 

 

Comments (13)
No ratings yet. Be the first to rate!
This comment was minimized by the moderator on the site
I found a work around which is a bit dull but it works for me. Change your send option so it first goes in the folder outgoing and then delete them so they dont get sent. But there is no other option and it has worked for me so far.
This comment was minimized by the moderator on the site
I wanted to add someone to a Meeting request that was already sent out. I forwarded the request to the additional attendee and then noticed it said "Send Update". Do I need to "send update"? How do I avoid having everyone see the meeting invite again?
This comment was minimized by the moderator on the site
Hi there,

After clicking on Send Update, there should be a Send Update to Attendees dialog box, from where you can choose Send updates only to added or deleted attendees optionn.

However, since the options can vary in different Outlook versions, you can create a test meeting, and try to click the Send Update to make sure there is the Send updates only to added or deleted attendees option.

Amanda
This comment was minimized by the moderator on the site
Thank you for taking the time to share this! Very useful!
This comment was minimized by the moderator on the site
How do you do that on a MAC?
This comment was minimized by the moderator on the site
This "Save meeting changes but don’t send updates with Save feature" does not work. When you hit the save button, you get a pop-up that say, "Save changes and send update" or "Don't save changes." For years there's been an option to "Save changes, but don't send update." In early April, 2018, that option disappeared. What happened to this option? How can I use this important feature?"
This comment was minimized by the moderator on the site
Hi Malora,
Have you disconnected your Outlook from server and working offline? You should click Send / Received > Work Offline before save meeting changes.
This comment was minimized by the moderator on the site
I'm having the same problem. I just want to update the notes and save the notes. The updated notes are for me and not the attendees. I'm not getting that option which is very annoying. Any suggestions?
This comment was minimized by the moderator on the site
I have found that the "save but don't send" option is only available if the meeting has never been sent to any recipients, as if it were a draft. Once it has been sent out, the save but don't send option is no longer available.
This comment was minimized by the moderator on the site
In either scenario, if an update email is not sent, will the attendee's calendar still be updated with any new information or attachments added to the meeting?
This comment was minimized by the moderator on the site
Hi Linda,
If you do not send updates to meeting attendees, their calendars won't be updated.
This comment was minimized by the moderator on the site
Will they be able to see the edits if you do not send the update
This comment was minimized by the moderator on the site
In case you have done this process, is there a way to revert back to the original?
There are no comments posted here yet
Please leave your comments in English
Posting as Guest
×
Rate this post:
0   Characters
Suggested Locations