Preskoči na glavno vsebino

Kako preklicati / izbrisati sestanek brez pošiljanja preklica v Outlooku?

Ko v programu Outlook prekličete sestanek, ki ste ga ustvarili in dodelili v koledarju, vas sistem običajno pozove, da udeležencem pošljete e-poštno sporočilo o preklicu. Toda včasih preprosto želite preklicati ali izbrisati sestanek iz koledarja in še vedno želite, da se sestanek nadaljuje nemoteno, pri čemer sodelujejo vsi udeleženci. Zaradi tega morate sejo preklicati ali izbrisati, ne da bi preklicali pošiljanje preklica drugim v Outlooku. Ta vadnica vam bo pokazala majhen trik, kako jo doseči.

Prekličite ali izbrišite sestanek brez pošiljanja preklica v programu Outlook

Zavihek Office – omogočite urejanje in brskanje z zavihki v Microsoft Officeu, kar olajša delo
Kutools za Outlook – izboljšajte Outlook s 100+ naprednimi funkcijami za vrhunsko učinkovitost
Izboljšajte svoj Outlook 2021 - 2010 ali Outlook 365 s temi naprednimi funkcijami. Uživajte v obsežnem 60-dnevnem brezplačnem preizkusu in izboljšajte svojo e-poštno izkušnjo!

puščica modri desni mehurčekPrekličite ali izbrišite sestanek brez pošiljanja preklica v programu Outlook

Če želite preklicati ali izbrisati sestanek brez pošiljanja preklica udeležencem, storite naslednje.

1. Konfigurirajte Outlook na Delo brez povezave Status.

1). V Outlook 2010 in 2013 pojdite na Pošlji / prejmi in kliknite, da označite Delo brez povezave . Oglejte si posnetek zaslona:

2). V programu Outlook 2007 kliknite file > Delo brez povezave.

3). Po poudarjanju Delo brez povezave , lahko vidite vrstice stanja, kot je prikazano spodaj.

2. Pojdi Koledar pogled.

3. Kliknite, da izberete sestanek, ki ga želite preklicati, in dvokliknite, da ga odprete.

Lahko pa samo izberete sestanek in pritisnete Brisanje tipko na tipkovnici, nato pa preskočite na spodnji 5. korak.

4. V pojavnem oknu Sestanek okno, kliknite Prekliči sestanek v Skupina za akcije pod Sestanek zavihek. Oglejte si posnetek zaslona:

5. Nato kliknite Pošlji preklic gumb.

6. Zdaj bo e-poštno sporočilo o preklicu zataknjeno v pošiljanju, prosimo, prestavite na mail in nato kliknite, da odprete pošiljanju mapa.

7. V mapi Outbox z desno miškino tipko kliknite e-poštno sporočilo in nato izberite Brisanje v meniju z desnim klikom.

8. Kliknite Delajte brez povezave za ponovno povezavo z internetom. Vaš preklicani sestanek ne bo poslan drugim in bo samo izbrisan iz vašega koledarja.


Najboljša pisarniška orodja za produktivnost

Kutools za Outlook - Več kot 100 zmogljivih funkcij za nadgradnjo vašega Outlooka

📧 Avtomatizacija e-pošte: Odsoten (na voljo za POP in IMAP)  /  Načrtujte pošiljanje e-pošte  /  Samodejna CC/BCC po pravilih pri pošiljanju e-pošte  /  Samodejno naprej (napredna pravila)   /  Samodejno dodaj pozdrav   /  E-poštna sporočila več prejemnikov samodejno razdeli na posamezna sporočila ...

📨 Email upravljanje: Enostaven priklic e-pošte  /  Blokiraj prevarantska e-poštna sporočila glede na teme in druge  /  Izbriši podvojena e-poštna sporočila  /  napredno iskanje  /  Združite mape ...

📁 Priloge ProShrani paket  /  Batch Detach  /  Paketno stiskanje  /  Samodejno shranite   /  Samodejno loči  /  Samodejno stiskanje ...

🌟 Vmesnik Magic: 😊Več lepih in kul emojijev   /  Povečajte Outlookovo produktivnost s pogledi z zavihki  /  Minimizirajte Outlook, namesto da bi ga zaprli ...

???? Čudeži z enim klikom: Odgovori vsem z dohodnimi prilogami  /   E-poštna sporočila proti lažnemu predstavljanju  /  🕘Pokaži pošiljateljev časovni pas ...

👩🏼‍🤝‍👩🏻 Stiki in koledar: Paketno dodajanje stikov iz izbranih e-poštnih sporočil  /  Razdelite skupino stikov na posamezne skupine  /  Odstranite opomnike za rojstni dan ...

Over 100 Lastnosti Čakajte na svoje raziskovanje! Kliknite tukaj, če želite odkriti več.

 

 

Comments (24)
No ratings yet. Be the first to rate!
This comment was minimized by the moderator on the site
Cómo mandar un meeting en outlook pero evitar que los invitados hagan modificaciones de reenvío o cancelación.
This comment was minimized by the moderator on the site
Hi Penelope,
The methods memtioned in this article may do you a favor. Please have a try. Hope I can help.
How To Prevent Attendees From Forwarding Outlook Meeting?
This comment was minimized by the moderator on the site
Not sure if this is a new feature but you can simply Open the Calendar Invite and there should be a Drop Down box next to the 'Decline' button. Click that and Choose 'Do Not Send a Response'.
This comment was minimized by the moderator on the site
I'm happy to found this hint. This helped me a lot to clean outlook after wrong file import without bothering my colleagues.
This comment was minimized by the moderator on the site
Der Tip "offline arbeiten" und "Postausgan löschen" ist hervorragend! ☺
The tip "work offline" and "delete outbox" is excellent! ☺
This comment was minimized by the moderator on the site
please, someone can help me??? that doesnt work for me, i have an iphone and i need to do that from my celphone
This comment was minimized by the moderator on the site
Double click into the meeting you are wanting to delete, go up to File and then click on "Move to Folder". Select your deleted items folder. It'll delete it from your calendar and an e-mail will pop up. Just click out of that e-mail. :)
This comment was minimized by the moderator on the site
This doesn't work on Outlook for Mac.
It's completely obnoxious that Microsoft has deliberately prevented people from having control over what emails they actually send. It's not Microsoft's job to set policies on how people communicate.
This comment was minimized by the moderator on the site
well said
This comment was minimized by the moderator on the site
DO NOT check Off line, stay ON line Delete ALL names from To list, add (or re-add) only yours o the To list Send the Cancel You and others will no longer see the meeting No one else will recieve notice Only You wil receive cancel notice.
This comment was minimized by the moderator on the site
Deleted all attendees and put myself in place. Sent the cancel. It removed from my calendar and the notice went directly to my Outlook 2016 deleted folder. Checked the header on my copy of the notice and found it was sent to ALL attendees.
This comment was minimized by the moderator on the site
This worked perfectly! Thank you so much.
This comment was minimized by the moderator on the site
i am using 2013 outlook. is there anyway to cancel the meeting without the attendee receiving a notification of cancellation, I send to my self only the cancellation they still received it :(. is it because i am the organizer and they are attendee and will receive notification??
This comment was minimized by the moderator on the site
Follow same instrutions except : Do NOT Check Offline (instead, do nithing aka STAY Online) When you see the names or ALL in the To field, just delte them, then add just your name THEN Send Cancellation. ----you will be the only one recieving a cancel, no one else will, the meeting will dissappear from their calendars and yours. Done.
This comment was minimized by the moderator on the site
This didn't work from me. It removed the meeting from my calendar, but it still appeared on everyone else's.
This comment was minimized by the moderator on the site
That was the point of the article. The title says it all - "How to cancel/delete meeting WITHOUT sending cancellation in Outlook". There are plenty of other resources online that will tell you how to cancel a meeting for all attendees
There are no comments posted here yet
Load More
Please leave your comments in English
Posting as Guest
×
Rate this post:
0   Characters
Suggested Locations